Kvalitetsboliger i
tidløst design

Selvom boligtyperne varierer, er der indvendigt i boligerne flere kvalitetsmæssige fællestræk. Alle Honninghavens lejeboliger er tidløst indrettet med et stort køkken-alrum, flot nordisk design, lækkert lysindfald og et nyt designerkøkken.

Boligernes samlingspunkt er det kombinerede køkken og stue, der indbyder til madlavning, middagsselskaber og hyggelige stunder. Badeværelset er belagt med elegante grå klinker på gulv og i den separate bruseniche.

Skabsplads får du også masser af. HTH-elementer med hvide overflader er installeret i værelser, køkken og badeværelse. Vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, ovn/komfur og kølefryseskab er installeret.

Alle rum har gulvvarme og ventilationsanlæg, der sikrer boligerne et godt, sundt indeklima. Der er gennemgående anvendt kvalitetsmaterialer, der er nemme for dig at holde.

Gode ejendomsfaciliteter til flere behov
Alle boliger har sit eget kælderrum på 2 m2, hvor du kan opbevare diverse ting og sager. Har du bil, er der fællesparkering lige i nærheden, og din cykel kan du parkere i gården eller kælderen.

Afhængigt af den bolig du vil flytte ind i, får du fornøjelsen af en skøn altan eller terrasse, hvor du kan slappe af i fred og ro. Du kan også nyde godt af gårdhaven og de grønne områder mellem boligerne, der har plads til leg og ophold.

Urban legeplads, træningsplads og fællesområde
På det urbane strøg som Honninghaven ligger ud til, bliver der opført en legeplads, som bliver et sandt jungleparadis for kvarterets børn. Den naturlige junglebane vil udfordre balanceevnen, og træner børnenes motorik, mens de har det sjovt. Samtidig gør det kuperede terræn med små bakker det ekstra sjovt at lege fangeleg på græsset.

Mens børnene træner grovmotorikken, vil de voksne kunne få pulsen op på træningspladsen, som består af natur-fitnessredskaber i træ, hvor der både kan trænes balance, mavemuskler og pull-ups.

På fællesområdets mest solrige plads vil du kunne finde opholdspladsen med træmøbler og et dejligt læhjørne, hvor du kan nyde solen i ro og mag med en god kop kaffe eller til små og større sociale sammenkomster.

Vi står klar til hjælpe dig med alt fra fremvisninger, åbent hus, leje og meget mere

Er du i tvivl om noget eller sidder inde med nogle spørgsmål, kan du altid kontakte os. Vi vil guide og rådgive dig på bedste vis.

LokalBolig Aarhus Vest

KONTAKT

Kontakt Lokalbolig Aarhus Vest på 88 44 22 11 eller aarhusvest@lokalbolig.dk hvis du har spørgsmål

Kom til Åbent Hus

Tilmeld dig til Åbent Hus

  • Onsdage fra kl. 15 til 16
  • Søndage fra kl. 11 til 12

Adresse: Pollenvænget 78, 2. tv.

"*" indicates required fields

Vælg Åbent Hus
Betingelser
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

LokalBolig Vest ApS
Silkeborgvej 245,
8230 Åbyhøj
Telefon: 88 44 22 11
Email: aarhusvest@lokalbolig.dk