En bydel i stor udvikling

Honninghaven er beliggende på den tidligere GASA-grund, som var en stor distributionscentral for blomster, frugt og grønt. Området er en blanding af erhverv og boliger, og med sin beliggenhed blot 7 km vest for Aarhus C er Tilst en attraktiv bydel for mange store butikskæder og moderne beboelsesejendomme. 

Honninghavens lejeboliger ligger midt i det spirende, nye område, som gennemgår en spændende udvikling i disse år. Her kan du skabe et praktisk hverdagsliv med indkøb og smuk natur inden for nem rækkevidde, og samtidig er du kun en kort tur fra storbyens puls.

Aarhus er en by med hastigt vokseværk, og derfor har Tilst over de seneste 20 år oplevet en vækst til dobbeltstørrelse, da infrastrukturen med den bynære beliggenhed og motorvejsnettet gør bydelen til et naturligt udviklingsområde.

En bydel i stor udvikling

Honninghaven er beliggende på den tidligere GASA-grund, som var en stor distributionscentral for blomster, frugt og grønt. Området er en blanding af erhverv og boliger, og med sin beliggenhed blot 7 km vest for Aarhus C er Tilst en attraktiv bydel for mange store butikskæder og moderne, nye beboelsesejendomme.

Honninghavens lejeboliger ligger midt i det spirende, nye område, som gennemgår en spændende udvikling i disse år. Her kan du skabe et praktisk hverdagsliv med indkøb og smuk natur inden for nem rækkevidde, og samtidig kun en kort tur fra storbyens puls.

Aarhus er en by med hastigt vokseværk, og derfor har Tilst over de seneste 20 år oplevet en vækst til dobbeltstørrelse, da infrastrukturen med den bynære beliggenhed og motorvejsnettet gør bydelen til et naturligt udviklingsområde.

Glæd dig til det urbane strøg
Tegnestuen Arken har designet et hyggeligt og grønt strøg, som skal bugte sig ned gennem Honninghaven. Det urbane strøg vil fungere som et sammenhængende forløb mellem bebyggelsen, og vil give alle beboere mulighed for at mødes i solen mellem plantebede og træer.

Visionen har blandt andet lydt på at tilbyde beboerne tre unikke opholdszoner, som kan bruges til fællesskab og social aktivitet.

På pladsen mod syd vil du kunne finde legepladsen, hvor Honninghavens børn kan gå på jagt efter nye legekammerater.

I midten af strøget vil træningspladsen blive anlagt, hvor du kan få pulsen op, evt. kombineret med en løbetur ud i de nærliggende, grønne områder.

Opholdspladsen bliver placeret mod nord, hvor du kan mødes til nabokaffe, en spontan fredagsbar eller blot nyde en rolig stund mellem de mange træer og buske.

I det urbane strøg er der også flere steder, hvor du kan parkere din cykel.

En ideel beliggenhed for pendlere
Arbejder du i Aarhus eller i de omkringliggende kommuner, er der ideelle betingelser for at pendle fra din bolig i Honninghaven.

På blot 15-20 minutter kan du cykle til centrum og uddannelsesinstitutioner som Aarhus Universitet/BSS og Aarhus Tech på den nye Supercykelsti. Flere gange i timen afgår også busser, der på 10 minutter kører dig til byen.

Har du bil, kan du på en halv times tid på E45 komme til Randers, Vejle og Skanderborg eller på Herningmotorvejen til Silkeborg.

En by i børnehøjde
Honninghaven har en praktisk beliggenhed med kort afstand til adskillige daginstitutioner, der gør det nemt at være småbørnsfamilie og få det daglige hverdagspuslespil til at gå op.

For dem med lidt større børn i skolealderen, har Honninghaven en perfekt placering i kort afstand til flere af byens skoler, og der er derfor også masser af legekammerater i nærområdet.

Tilst – et velbesøgt indkøbsmekka
De fleste aarhusianere har taget turen til Tilst. For på Anelystvej og i Anelystparken ligger en række store kæder, som kun er repræsenteret i Aarhus med en butik i Tilst. Her finder du bl.a. Bilka, POWER, Elgiganten, Maxi Zoo, BR, Jysk, thansen, BAUHAUS og Sport24Outlet.

Få stillet sulten lige nede ad vejen
Er du til hurtig og nem aftensmad, eller har du lyst til en eftermiddagssnack, skal du ikke gå langt for at finde det. På Havkærvej og Blomstervej finder du nemlig et godt udvalg af fastfoodrestauranter, hvor du kan få stillet dine cravings på enten KFC, Bones, Sunset, McDonald’s eller i 7-Eleven – lige nede på hjørnet.

Skønne, rekreative områder i nærheden
Tilst Bypark er en grøn park med store åbne græsarealer og træer, der deler parken op i forskellige områder. Her er der mulighed for at gå eller løbe en tur, lufte hunden og lade mindre børn lege på den lille legeplads.

Parken er også en disk golfbane, der er gratis for alle. Her kigger mange forbi i det gode vejr og konkurrerer med at kaste hver sin frisbee i de mange opstillede kurve gennem byparken.
Er du mere til skov, kan du lægge vejen forbi True Skov. Aarhus Kommune planter løbende træer, så skoven bliver ved med at vokse, og du har rig mulighed for at opdage nye ruter ved hvert besøg.

Mange bruger skoven til ridning, motion eller hundeluftning, men skoven er på trods af sin store størrelse ikke særlig velkendt endnu, da den blot har eksisteret i 25 år.

Vi står klar til hjælpe dig med alt fra fremvisninger, åbent hus, leje og meget mere

Er du i tvivl om noget eller sidder inde med nogle spørgsmål, kan du altid kontakte os. Vi vil guide og rådgive dig på bedste vis.

LokalBolig Aarhus Vest

KONTAKT

Kontakt Lokalbolig Aarhus Vest på 88 44 22 11 eller aarhusvest@lokalbolig.dk hvis du har spørgsmål

Kom til Åbent Hus

Tilmeld dig til Åbent Hus

  • Onsdage fra kl. 15 til 16
  • Søndage fra kl. 11 til 12

Adresse: Pollenvænget 78, 2. tv.

"*" indicates required fields

Vælg Åbent Hus
Betingelser
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

LokalBolig Vest ApS
Silkeborgvej 245,
8230 Åbyhøj
Telefon: 88 44 22 11
Email: aarhusvest@lokalbolig.dk